fredag 3 december 2010

Vägrapport från Lovisa Fredag 3/12

Nu är vägen nyplogad och det är inga bekymmer att ta sig fram till butiken. Glögg och julmust med tillbehör väntar, det är SÅ mysigt med nyklädd gran och alla tända ljus och dofter i vinterkylan!

Titta gärna in på bloggen, jag uppdaterar informationen om vägen lite då och då eller ring 0709-39 74 75

Välkommen/Birgitta

onsdag 1 december 2010

INSTÄLLD Kundkväll

Oj,oj,oj,vilken vinter vi fått! Underbart med all snö men besvärligt med en igensnöad väg.Har beslutat att flytta fram kundkvällen tills att snöovädret bedarrat.Vill inte riskera att någon ska köra fast i snön.Får återkomma med ny inbjudan.

Har äntligen funnit en man med plog, vilken lycka!Han har lovat att hjälpa mig att ploga vägen fram till butiken men för att vara säkra så ring mig på tel 0709-397475 så att vägen är framkomlig i vinter( det kan ju blåsa igen rätt så fort)

Det är ett underbart vinterlandskap här ute, rådjuren kommer in i trädgården och mumsar på nedfallna äpplen och massor av fåglar sitter i träden ovanför och äter "äpplen på gren" och hararna jagar varandra i snön.

Planerar att ha öppet som vanligt fred-sö så ni har möjlighet att titta på alla nyheter och då utlovas det rykande het gögg i vinterkylan.
Varmt Välkomna!
Birgitta

söndag 28 november 2010

LOVISA är idag INSNÖAD!

Idag har Lovisa troligtvis STÄNGThela dagen pga snön.
Vill Du/Ni besöka Lovisa så ring 0709-397475 så ni blir informerade om vägen. Kanske jag kan hitta någon som kan hjälpa mig att ploga under dagen.
Trevlig 1:a Advent önskar Birgitta