torsdag 24 september 2009

Minneslös

Skam att säga, men nu är det bara så att jag glömt hur man gör när man ska svara på kommentarer. Tack så mycket allafall och jag lovar att jag ska svara (vill ju verkligen lära mig det här) så jag inte glömmer igen. Får väl ringa Åsa och fråga, vad skulle jag vara utan henne? Kram från Birgitta - tidlös och minneslös!

måndag 21 september 2009

Någon tar bort "Lovisastolarna",Vedförråd,Tidlösa

Tidlösa....SÅ vackert namn, det få mig att tänka på ålder som ju är fullständigt oviktigt,allt beror ju på hur man känner sig om man så är 20 eller 90....eller hur?
Tidlösor
Annan sorts Tidlösa
Så har då årets ved kommit,den är redan inomhus och staplad.Håller fullständigt med om att ved värmer tre gånger, när det hugges,när man tar in den och så naturligtvis när man eldar.(Helt övertygad om de två sista)
Sensommarkramar från Birgitta - som just idag lärt sig att det heter brittsommar/indiansommar bara om dagstemperaturen är runt 20 grader runt Birgittadagen den 7/10.
Kan ni tänka er någon tar bort de rosa "Lovisastolarna" som jag sätter upp längs vägen för att man lättare ska hitta hit ute på landet.Undrar så varför?