måndag 21 september 2009

Någon tar bort "Lovisastolarna",Vedförråd,Tidlösa

Tidlösa....SÅ vackert namn, det få mig att tänka på ålder som ju är fullständigt oviktigt,allt beror ju på hur man känner sig om man så är 20 eller 90....eller hur?
Tidlösor
Annan sorts Tidlösa
Så har då årets ved kommit,den är redan inomhus och staplad.Håller fullständigt med om att ved värmer tre gånger, när det hugges,när man tar in den och så naturligtvis när man eldar.(Helt övertygad om de två sista)
Sensommarkramar från Birgitta - som just idag lärt sig att det heter brittsommar/indiansommar bara om dagstemperaturen är runt 20 grader runt Birgittadagen den 7/10.
Kan ni tänka er någon tar bort de rosa "Lovisastolarna" som jag sätter upp längs vägen för att man lättare ska hitta hit ute på landet.Undrar så varför?

3 kommentarer:

kullervilla sa...

Tidlösa är ett vackert namn på en vacker blomma.
Tråkigt att någon plockar ner dina rosa stolar…kan de vara vägverket som ligger bakom….Upp med nya ge dig inte
Kramiz//kullervilla

Anita N sa...

Visst är vi alla tidlösa och visst har även tjuvar funnits i alla tider men ack så tråkigt att de finns. De verkar aldrig förstå vilken arbetsinsats som ligger bakom eller för den delen att de skapar negativa känslor.
Men jag håller med den förra kommentaren GE DIG INTE!!!
Kram
Anita

Josefine sa...

Hej! Jag såg att du hade industrilampor. Vad koster de? Skickar du eller måste man köra till dig och handla? Tacksam för svar.
Vänliga hälsningar/ Josefine